Advertisement

Εφραιμ Αριζονασ / Gerontas Efraim Ths Arizonas Meta To 8anato Moy To Agion Oros 8a Einai Sta Pro8yra Sxismatos Kai Epetai Apokalyptikos Polemos Dimpenews Com : Όταν ζουν εδώ τη κόλαση.….

Εφραιμ Αριζονασ / Gerontas Efraim Ths Arizonas Meta To 8anato Moy To Agion Oros 8a Einai Sta Pro8yra Sxismatos Kai Epetai Apokalyptikos Polemos Dimpenews Com : Όταν ζουν εδώ τη κόλαση.….. Η κοίμηση του αγίου ιωσήφ του ησυχαστού δια στόματος του πολυαγαπημένου του πνευματικού υιού μακαριστού γέροντος εφραίμ. Αν όμως δεν αξιοποιήσουν, με πνευματικά κριτήρια, τη κόλαση αυτή, τότε θα. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Αλλά ακόμα ο εφραίμ της αριζόνας είναι πασίγνωστος στους πάντες και στα πάντα και για τις προφητείες του. Γι' αυτό το όνομά του είναι γραμμένο ήδη στους σύγχρονους καταπληκτικούς προφήτες.

Ο εγωισμός είναι ένα παράλογο πάθος που μαστίζει κυριολεκτικά όλο το ανθρώπινο γένος· όλοι οι άνθρωποι. Όταν ζουν εδώ τη κόλαση.…. Ο ύμνος του παραδείσου ειναι η αγάπη (γέροντας εφραίμ φιλοθεΐτης) συνέχεια ανάγνωσης. Εκοιμήθη τις πρωινές ώρες της κυριακής σε ηλικία 91 χρόνων ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας. Η ελλάδα κοιμάται στην αμαρτία, όπως τα ζώα στην κοπριά τους!

Emfanisthke O Gerontas Efraim Arizonas Se Aeroplano Thn Wra Poy Epefte Youtube
Emfanisthke O Gerontas Efraim Arizonas Se Aeroplano Thn Wra Poy Epefte Youtube from i.ytimg.com
Ο προφητευομενοσ ζει αναμεσα μασ (σε νησι του αιγαιου)! Φυσικα δεν ειναι κανεισ απο αυτουσ, που διατυμπανιζουν στο διαδικτυο, οτι ειναι ο εκλεκτοσ του θεου! Εκοιμηθη ο γεροντασ εφραιμ τησ αριζονασ εκοιμήθη ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας. Η ελλάδα κοιμάται στην αμαρτία, όπως τα ζώα στην κοπριά τους! Σήμερα θα μιλήσουμε για την μεγάλη πνευματική ασθένεια που λέγεται εγωισμός. Υπάρχει κοιμώμενος στρατηγός ονόματι ιωάννης, ο οποίος, τότε ο αρχάγγελος μιχαήλ θα υποδείξει εις τους χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα. Ο γέροντας εφραίμ γεννήθηκε στις 24 ιουνίου 1928 στον βόλο ως ιωάννης μωραΐτης. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη φτώχεια, βοηθώντας τον πατέρα του στην εργασία του.

Υπάρχει κοιμώμενος στρατηγός ονόματι ιωάννης, ο οποίος, τότε ο αρχάγγελος μιχαήλ θα υποδείξει εις τους χριστιανούς ότι αυτός θα βασιλεύσει τώρα.

Ο άνθρωπος της αγάπης είναι ο πιο μεγάλος νικητής στον πνευματικό αγώνα. Ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας εφραίμ στην αριζόνα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη φτώχεια, βοηθώντας τον πατέρα του στην εργασία του, αλλά πάντα ακολουθούσε το ευσεβές παράδειγμα της. Και αξιοποιήσουν αυτή τη κατάσταση, με πνευματικά κριτήρια, όταν πεθάνουν δεν θα δικαστούν καθόλου, αλλά θα πάνε , κατευθείαν στην αγκαλιά του χριστού. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους. Τον ψαχνουν αλλα δε θα τον βρουν! Φυσικα δεν ειναι κανεισ απο αυτουσ, που διατυμπανιζουν στο διαδικτυο, οτι ειναι ο εκλεκτοσ του θεου! Που τις έχουνε θαυμάσει εκατομμύρια εκατομμυρίων πιστοί σ' ολόκληρο τον κόσμο! Γεροντασ εφραιμ αριζονα μετανοια και ζωη πνευματικη ζωη θεοσ αγαπησ και ελέουσ , κληση για διαρκη μετανοια ο χρόνος φεύγει, τα έτη κυλούν και όλο και πλησιάζομεν δια την αιωνιότητα. Μάλιστα, όσα πιο πολλά αρπάζεις τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αλλά ακόμα ο εφραίμ της αριζόνας είναι πασίγνωστος στους πάντες και στα πάντα και για τις προφητείες του. Εκοιμηθη ο γεροντασ εφραιμ τησ αριζονασ εκοιμήθη ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας.

Γεροντασ εφραιμ αριζονα μετανοια και ζωη πνευματικη ζωη θεοσ αγαπησ και ελέουσ , κληση για διαρκη μετανοια ο χρόνος φεύγει, τα έτη κυλούν και όλο και πλησιάζομεν δια την αιωνιότητα. Αμερικη = mia neα πεντηκοστη. Ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας εφραίμ στην αριζόνα. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις. «μόλις πάρουμε την πόλη θα ακολουθήσουν 33 χρόνια…» κοινοποιηση tweet

Gerontas Efraim Arizonas Osa Ezhsa E3apsalmos
Gerontas Efraim Arizonas Osa Ezhsa E3apsalmos from www.exapsalmos.gr
Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη φτώχεια, βοηθώντας τον πατέρα του στην εργασία του. Γεροντασ εφραιμ αριζονα, ιερα μονη αγιου αντωνιου αριζονα, μεγα πασχα, ορθοδοξη ΄λατρεια, ορθοδοξη θεολογια. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Σήμερα ο γέροντας εφραίμ μονάζει στο μοναστήρι του αγίου αντωνίου στην έρημο της αριζόνας, λίγη ώρα μακριά από την πρωτεύουσα της αριζόνας το phoenix και κοντά στην πόλη florence. Κοντά του ο γέροντας εφραίμ έλαβε σπουδαία πνευματική μόρφωση και άσκηση. Ο ύμνος του παραδείσου ειναι η αγάπη (γέροντας εφραίμ φιλοθεΐτης) συνέχεια ανάγνωσης. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις. See more ideas about πίστη, πατέρες, θρησκεία.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators.

Νομιζουν, οτι μπορουν, να σταματησουν το θελημα του θεου! Ο γέροντας εφραίμ, κατά κόσμον ιωάννης μωραΐτης, γεννήθηκε στις 24 ιουνίου 1928 στον βόλο. Που τις έχουνε θαυμάσει εκατομμύρια εκατομμυρίων πιστοί σ' ολόκληρο τον κόσμο! See more ideas about πίστη, πατέρες, θρησκεία. See more ideas about πίστη, αριζόνα, θρησκεία. Την παραθέτουμε σήμερα με μορφή βίντεο, 4 νοεμβρίου 2011, ανήμερα της. Αν όμως δεν αξιοποιήσουν, με πνευματικά κριτήρια, τη κόλαση αυτή, τότε θα. Φυσικα δεν ειναι κανεισ απο αυτουσ, που διατυμπανιζουν στο διαδικτυο, οτι ειναι ο εκλεκτοσ του θεου! Φυσικα δεν ειναι κανεισ απο αυτουσ, που διατυμπανιζουν στο διαδικτυο, οτι ειναι ο εκλεκτοσ του θεου! Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε στη φτώχεια, βοηθώντας τον πατέρα του στην εργασία του. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Εκοιμηθη ο γεροντασ εφραιμ τησ αριζονασ εκοιμήθη ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας. Ο γέροντας εφραίμ γεννήθηκε στις 24 ιουνίου 1928 στον βόλο ως ιωάννης μωραΐτης.

Εκοιμηθη ο γεροντασ εφραιμ τησ αριζονασ εκοιμήθη ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας. Εφραίμ δημιουργεί την δική του συνοδεία και σύντομα καλείται. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις. Μάλιστα, όσα πιο πολλά αρπάζεις τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αν όμως δεν αξιοποιήσουν, με πνευματικά κριτήρια, τη κόλαση αυτή, τότε θα.

105 0285 Gerontas Efraim Arizonas
105 0285 Gerontas Efraim Arizonas from www.pteneketzis.gr
Ξημερώματα κυριακής, γύρω στις 7:οο το πρωί, ώρα ελλάδος και 22.00 ώρα αμερικής κοιμήθηκε εν κυρίω ο γέροντας εφραίμ στην αριζόνα. Ο προφητευομενοσ ζει αναμεσα μασ (σε νησι του αιγαιου)! Κοντά του ο γέροντας εφραίμ έλαβε σπουδαία πνευματική μόρφωση και άσκηση. Αυτό το βλέπει ο θεός. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. See more ideas about πίστη, πατέρες, θρησκεία. Τα λεπτομερή βιογραφικά στοιχεία του λέγεται ότι αποκαλύφθηκαν στη μοναχή μακαρία δεσύπρη σε μια σειρά. Θα τους υποδείξει με το δάχτυλό του τον τόπο και θα τον καλέσουν να ηγηθεί και να βασιλεύσει εις.

Η κοίμηση του αγίου ιωσήφ του ησυχαστού δια στόματος του πολυαγαπημένου του πνευματικού υιού μακαριστού γέροντος εφραίμ.

Ο ύμνος του παραδείσου ειναι η αγάπη (γέροντας εφραίμ φιλοθεΐτης) συνέχεια ανάγνωσης. Επίσης έχει κατασκευάσει ένα γηροκομείο. Η χάρις του κυρίου έχει φύγει από την ελλάδα κι. Όταν ζουν εδώ τη κόλαση.…. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Αν όμως δεν αξιοποιήσουν, με πνευματικά κριτήρια, τη κόλαση αυτή, τότε θα. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας. Η κοίμηση του αγίου ιωσήφ του ησυχαστού δια στόματος του πολυαγαπημένου του πνευματικού υιού μακαριστού γέροντος εφραίμ. Ο γέροντας εφραίμ, κατά κόσμον ιωάννης μωραΐτης, γεννήθηκε στις 24 ιουνίου 1928 στον βόλο. Ο άνθρωπος της αγάπης είναι ο πιο μεγάλος νικητής στον πνευματικό αγώνα. Εκοιμήθη τις πρωινές ώρες της κυριακής σε ηλικία 91 χρόνων ο γέροντας εφραίμ της αριζόνας. Γεροντασ εφραιμ αριζονα, ιερα μονη αγιου αντωνιου αριζονα, μεγα πασχα, ορθοδοξη ΄λατρεια, ορθοδοξη θεολογια. Τα λεπτομερή βιογραφικά στοιχεία του λέγεται ότι αποκαλύφθηκαν στη μοναχή μακαρία δεσύπρη σε μια σειρά.

Ο ύμνος του παραδείσου ειναι η αγάπη (γέροντας εφραίμ φιλοθεΐτης) συνέχεια ανάγνωσης εφραιμ. Τον ψαχνουν αλλα δε θα τον βρουν!

Posting Komentar

0 Komentar